(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secumax 350
Martor Secumax 350
Več zabave med delom? Preizkusite ga.

Dimenzija (D x Š x V):
154 x 12 x 40 mm
Teža: 37 g
Globina rezanja: 6 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
Novi SECUMAX 350 je kombinacija vsestranskosti, udobja in varnosti. Najvišjega nivoja varnosti. Z inovativno zamenjavo rezila je ta rezalec vsestransko talentiran. Lahko se ga uporablja za rezanje vseh standardnih materialov, od folije do plastičnih trakov, od papirja do 2 valjnega kartona. Tudi samolepilni trak odpre z lahkoto. Tako udobno ga je držati, da ga ne boste želeli spustiti iz rok.
Secumax 350   Secumax 350   Secumax 350   Secumax 350   Secumax 350   Secumax 350
Prikrito rezilo – maksimalen nivo varnosti

Secumax 350 rezilo ni na odprtem, ampak je skrito pred ljudmi in blagom. To vam omogoča najvišji nivo zaščite pred vrezninami in pred poškodovanjem blaga.

 

2 v 1 glava rezila

Dvojna funkcija, dvojna uporabnost: z dvema rezalnima koncema in dvema koncema za razdvojevanje samolepilnega traku. Ta več funkcijska glava rezila prekosi samo sebe. Preden je potrebno zamenjati rezilo, ga najprej obrnete, da uporabite še drugo stran.

 

Prikrito rezilo

Secumax 350 je pameten rezalec. Opremljen je z dvostranskim rezilom obdanim s plastiko. 2 rezalna konca sta dovolj široka, da brez težav režemo skozi 2 valjni karton.

 

Dodatno rezilo v ročaju

Zamenjava rezila je enostavna in varna. Najdite puščico in ji sledite. Odprite modri notranji del rezalca, da pridete do rezervnega rezila. Nameščeno rezilo se bo sočasno odstranilo.

 

Lahek in enostaven

Robusten rezalec, a vendarle težak samo 37 g, je pravi lahko kategornik… V smislu, da vas tudi visoka frekvenca rezanja ne bo utrudila. Tudi ko rokujete z rezilom ni nobene potrebe po sekiranju: plastični jopič varuje vaše prste.

 

Ergonomsko oblikovan

Levičar ali desničar. V resnici je popolnoma vseeno. Secumax 350 se prilega vsaki roki. Nežno zaobljeni zunanji robi v kombinaciji s pravilno nameščenimi mehkejšimi površinami za prijem in narebričanostjo vam bodo pričarali ergonomsko izkušnjo.

 Secumax 350    Secumax 350    Secumax 350    Secumax 350        

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnost Zamenjava rezila brez orodja Odporen proti obrabi Zelo ergonomičen 2x uporabno rezilo Rezervno rezilo v ohišju noža Globina rezanja 7mm Rezalec samolepilnega traku Mehek na dotik Za levičarje in desničarje Odprtina za vrvico za obešanje Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 2 plasti Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Samolepilni trak Povezovalni plastični trak Vreče za pakiranje blaga Plasti folije ali papirja Vrvice in kabli Tekstil Filc


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 3550
Dolžina: 38,9 mm
Širina: 25,8 mm
Debelina: 0,3 mm
   

Dodatki


DodatekDodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode