(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secumax 564
Martor Secumax 564
Palce gor - za zelo dolge reze.

Dimenzija (D x Š x V):
218 x 12 x 82 mm
Teža: 93 g
Material: Nerjaveče jeklo
SECUMAX 564 karakterizira visoko dviganje palca in ekstra dolg rob, ki je tudi idealna podporna površina. Te varnostne škarje vam omogočajo, da popolnoma kontrolirate svoje delo. Zraven tega pa potrebujete manj rezov da opravite z delom rezanja skozi karton, papir, folijo, tekstil in mnogo drugih materialov. Najvišja kvaliteta garantirana s posebnim brušenjem rezil in zaobljenih konic.
Secumax 564   Secumax 564   Secumax 564   Secumax 564   Secumax 564   Secumax 564

Rezila pod pravim kotom in zaobljena konica – maksimalen nivo varnosti

Robovi rezil niso pod kotom, ampak pravokotno. To pomeni: brez nevarnosti za vaše prste. Zato vse naše varnostne škarje nosijo ime SECUMAX – maksimalna varnost.

Zaobljene konice na obeh koncih rezil prav tako pripomorejo k maksimalni varnosti. Lahko začutite bolečino, ne morete se pa resno poškodovati.

 

Ostro, ampak nenevarno

Dobro poglejte prerezan material. Opazite kaj? Nič ni bilo prerezano po kotom, vse je bilo prerezano pod pravim kotom. Zato sebe ne morete vrezati, lahko režete le širok spekter materialov.

 

Nerjaveče jeklo

Vaše škarje boste lahko uporabljali zelo dolgo, saj so narejene iz kvalitetnega nerjavečega jekla. Ročaji so oblečeni v plastiko, ki je ojačana s steklenimi vlakni. Še ena garancija za dolgo življenjsko dobo.

 

Udobna uporaba

Strokovnjaki jim pravijo »oči« in to so odprtine v katere položite prste, da varno držite škarje. »Mehek prijem« na notranjih straneh omogoča udobno uporabo brez zdrsavanja.

 

Zelo dolga rezila

Hitro ter nadzorovano – boste rezali skozi material s SECUMAX 564. Hitro, po zaslugi dolgih rezil. Nadzorovano, saj je celotna dolžina od odprtin za prste do konic možno uporabiti kot podporna površina.

 

Čvrsta vezava

Tematika seveda pri kvalitetnih škarjah. Obe rezili sta povezani s pravim vijakom. To zagotavlja čvrsto vezavo in permanentno visoko moč rezanja.

 Secumax 564    Secumax 564    Secumax 564        

 

Tehnične lastnosti


Visoka varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiZelo ergonomičen4x uporabno reziloPodaljšana dolžina rezila (13 mm)Globina rezanja 10 mmZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 2 plasti Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Samolepilni trak Povezovalni plastični trak Vreče za pakiranje blaga Plasti folija ali papirjaVrvice in kabli


Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode