(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secumax Combi MDP
Martor Secumax Combi MDP
Povezuje učinkovitost z varnostjo. Zazna ga detektor kovin.

Dimenzija (D x Š x V):
155 x 11 x 54 mm
Teža: 55 g
Globina rezanja: 3 mm
Material: Plastika, ki jo zazna detektor kovin.
SECUMAX COMBI je rezalec z mnogo čudovitimi lastnostmi. Še posebej nerjaveča MDP verzija. Predvsem za prehrambeno industrijo so varnostni noži, ki jih zaznajo detektorji kovin zelo dobrodošli in zmeraj bolj tudi zahtevani. Tudi zunaj prehrambene industrije je ta nož idealen. Posebej za rezanje raztegljive in termoskrčljive folije, pa za blago v vrečah ali pa povezovalni trak na primer.
Secumax COMBI MDP   Secumax COMBI MDP   Secumax COMBI MDP   Secumax COMBI MDP   Secumax COMBI MDP   Secumax COMBI MDP

Prikrito rezilo – maksimalen nivo varnosti

SECUMAX COMBI rezilo ni na odprtem, ampak je skrito pred ljudmi in blagom. To vam omogoča najvišji nivo zaščite pred vrezninami in pred poškodovanjem blaga.

 

Zazna ga detektor kovin

Delovno orodje – ali njegovi deli – se lahko med delom izgubijo. Ampak samo za kratek čas. Plastika, ki jo zazna detektor kovin zagotavlja, da boste ta delček hitro spet našli.

 

Z varnostjo

Skrito rezilo varuje vas in vaše blago. Dolg, zaobljen nos pomaga pri vodenju noža ob materialu in olajšuje rezanje. Prav tako omogoča varno in precizno rezanje.

 

Rezilo s 4-mi konci za rezanje

Kako podaljšate življensko dobo rezila? S tem, da uporabite vse 4 konce, ki jih rezilo ponuja, enega za drugim. To vam zagotavlja konstantno visoko kvaliteto rezanja.

 

Ergonomsko držalo

Najboljša orodja za rezanje se prilagodijo človeški roki in ne obratno. Držalo SECUMAX COMBI MDP je bilo zato ergonomsko oblikovano, da vam omogoča užitek pri delu in visoko efektivnost.

 

Zamenjava rezila brez orodja

Ko pride čas, lahko vaše rezilo zamenjate enostavno in varno. Ročno odvijte vijak, ki drži pokrov rezila zaprt, odprite pokrov in izvlecite rezilo. Obrnite ali zamenjajte rezilo in nadaljujte z rezanjem.

 Secumax COMBI MDP    Secumax COMBI MDP    Secumax COMBI MDP        

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiErgonomičen4x uporabno reziloGlobina rezanja 3mmRezalec samolepilnega trakuZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folijaPovezovalni plastični trakSamolepilni trak Vrvice in kabli Vreče za pakiranje blaga Plasti folije ali papirja TekstilFilc Usnje Varnostni pas


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo

nerjaveče rezilo

Dolžina: 43 mm
Širina: 22 mm
Debelina: 0,3 mm
   

Dodatki


Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode