(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secumax Combi
Martor Secumax Combi
Zmogljivost združena z varnostjo.

Dimenzija (D x Š x V):
155 x 11 x 54 mm
Teža: 45 g
Globina rezanja: 3,2 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
SECUMAX COMBI je naše najučinkovitejše orožje za borbo z vsemi vrstami pakirne folije. Raztegljiva folija, termoskrčljiva folija ali ovijalna folija? Tanka ali debela? Karkoli želite rezati. Prikrito rezilo pa pomeni, da ne more priti niti blizu vas niti blizu vašega blaga. To mi imenujemo maksimalna varnost. Zraven folije lahko režete tudi plastične povezovalne trakove in usnje, s pravim rezilom pa celo varnostni pas.
Secumax Combi   Secumax Combi   Secumax Combi   Secumax Combi   Secumax Combi   Secumax Combi
Prikrito rezilo – maksimalen nivo varnosti
SECUMAX COMBI rezilo ni na odprtem, ampak je skrito pred ljudmi in blagom. To vam omogoča najvišji nivo zaščite pred vrezninami in pred poškodovanjem blaga.
  Varnost na prvem mestu
Prikrito rezilo varuje vas in vaše blago. Dolg, zaobljen »nos« vas usmerja pri rezanju. Glede na vse je rezanje z SECUMAX COMBI varen in precizen dogodek.
  4 krat uporabno rezilo
Povečajte čas uporabe enega rezila tako da zagotovite uporabo vseh 4 ostrih robov, enega za drugim. Na ta način lahko minimizirate stroške in poskrbite, da rezalec opravlja svoje delo konsistentno.
  Ergonomska ročica
Opravite katerokoli delo z lahkoto. Ergonomsko oblikovana ročica SECUMAX COMBI-ja vam omogoča hitro in efektivno delo.
  Menjava rezila brez orodja
Ko napoči čas, lahko zamenjate rezilo hitro in varno. Ročno sprostite navoj, ki drži pokrovček na rezilu zaprt, odprite pokrov in izvlecite rezilo. Zavrtite ali zamenjajte rezilo in nadaljujte z rezanjem.
  Za samolepilni pakirni trak
SECUMAX COMBI je orodje za rezanje z mnogimi čudovitimi lastnostmi, vključno z možnostjo lahkotnega razdvajanja samolepilnega traku. Za najboljše rezultate, uporabite majhno integrirano jekleno ploščico na »glavi«.
 Secumax Combi    Secunorm 175    Secunorm 175            

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiErgonomičen4x uporabno reziloGlobina rezanja 3mmRezalec samolepilnega trakuZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folijaPovezovalni plastični trakSamolepilni trak Vrvice in kabli Vreče za pakiranje blaga Plasti folije ali papirja TekstilFilc Usnje Varnostni pas


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 37040
Dolžina: 43 mm
Širina: 22,2 mm
Debelina: 0,4 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode