(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secumax Easysafe
Martor Secumax Easysafe
Vse enostavno. Vse varno.

Dimenzija (D x Š x V):
207 x 10 x 66 mm
Teža: 66,3 g
Globina rezanja: 6,6 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
SECUMAX EASYSAFE prepriča s svojimi posebnimi lastnostmi. Vpadljiv in izbočen nos orodja za rezanje z lahkoto prebode plastične vrečke in s folijo ovite palete. Prikrito rezilo z lahkoto reže plastične tkanine in folijo. Vgrajen plastični usmerjevalec materiala olajša rezanje tanke folije in papirja; tudi pri posameznih slojih ne bo prišlo do zastoja. Pa tanek tekstil in plastični trakovi za povezovanje? Noben problem za prikrito rezilo!
Secumax Combi   Secumax Easysafe   Secumax Easysafe   Secumax Easysafe   Secumax Easysafe   Secumax Easysafe
Prikrito rezilo – maksimalen nivo varnosti
SECUMAX EASYSAFE rezilo ni na odprtem, ampak je skrito pred ljudmi in blagom. To vam omogoča najvišji nivo zaščite pred vrezninami in pred poškodovanjem blaga.
  Za ljudi in blago
Prikrito rezilo omogoča zanesljivo zaščito za vas in za vaše blago. In vaše podjetje? Tudi profitira, seveda. Produktivnost je visoka, ko vse teče kot po maslu.
  4 krat uporabno rezilo
Zakaj več dobite z vašim rezilom? S 4 ostrimi robovi ga lahko obrnemo 4x. Zato! In zakaj? Življenjska doba rezila je početverjena in vi ostanete ostri dlje.
  Ergonomska ročica
Vaše orodje za rezanje nikoli ne zapusti vaše roke? Potem je še bolj pomembno, da je orodje kar se da udobno in da povzroča čim manj utrujenosti. Ergonomski ročaj je oblikovan z vami v mislih.
  Možnost zaklepa rezila
Ta rezalec je mogoče zakleniti. S posebej oblikovanim ključen ga lahko zaklenete in tako preprečite zamenjavo rezila. To je posebej zanimiv dodatek za vsa zavestna delovna mesta.
  Za samolepilni pakirni trak
Morda se sprašujete, čemu je namenjena majhna kovinska ploščica na zgornji strani SECUMAX EASYSAFE-a. Poizkusite! Nastavite ploščico na samolepilni pakirni trak na škatli, dodajte dovolj sile in režite!
 Secumax Easysafe    Secumax Easysafe    Secumax Easysafe    Secumax Easysafe        

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiZelo ergonomičen4x uporabno reziloGlobina rezanja 7mmRezalec samolepilnega trakuZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folijaPovezovalni plastični trakVreče za pakiranje blagaPlasti folije ali papirjaKarton do 1 plastiSamolepilni trakVrvice in kabliVarnostni pasTekstil


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 45
Dolžina: 39 mm
Širina: 18,4 mm
Debelina: 0,3 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode