(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secunorm 175
Martor Secunorm 175
Presentljivo udoben, neverjetno zmogljiv.

Dimenzija (D x Š x V):
109,5 x 13,5 x 34 mm
Teža: 31 g
Globina rezanja: 10 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
Obogati našo ponudbo majhnih nožev za škatle. Unikatne lastnosti vključujejo pametno oblikovan in izjemno enostaven sistem za zamenjavo rezilo. Drugi vrhunci vključujejo ergonomsko držalo, obojestransko dostopno vodilo za nož in svež dizajn. SENCUNORM 175 je vsestransko orodje za rezanje, ki zraven kartona z lahkoto reže tudi vreče, folije in trakove.
Secunorm 175   Secunorm 175   Secunorm 175   Secunorm 175   Secunorm 175   Secunorm 175
Avtomatski umik rezila – visok nivo varnosti
Avtomatski umik rezila pri modelu SECUNORM 175 zagotavlja visok nivo varnosti pred urezninami. V hipu, ko začnete z rezanjem, umaknite prst z drsnika rezila in rezilo se bo pospravilo nazaj v ročico nemudoma potem, ko izgubi stik z rezanim materialom.
  4x uporabno rezilo
Zakaj več dobite z vašim rezilom? S 4 ostrimi robovi ga lahko obrnemo 4x. Zato! In zakaj? Življenjska doba rezila je početverjena in vi ostaneta ostri dlje.
  Ergonomsko držalo
Martor vam želi olajšati delo, zato ima zmeraj v mislih ergonomsko obliko. Z majhnostjo in zaobljenim zaključkom pri tem rezilu ni ničesar neudobnega. Narebrani drsnik z rezilom omogoča še enostavnejše rokovanje.
  Enostavna zamenjava rezila
Ponovno smo izboljšali zamenjavo rezila. Enostavno pritisnete na gumb za zamenjavo rezila in povlečete, da odprete držalo. Drsnik se avtomatsko odpre in izpostavi rezilo. Zavrtite ali zamenjate in že nadaljujete z razanjem.
  Drsnik rezila dostopen z obeh strani
SECUNORM 175 je uporabniku prijazen v najboljšem pomenu besede. Z dvostranskim drsnikom je primeren tako za desničarje, kot za levičarje, brez modifikacij.
  Odprtina za vrvico za obešanje
Orodje za rezanje, tako priročno kot SECUNORM 175 paše v vaš žep. Večinoma! Da je rezilo dostopno še hitreje lahko vrvico pritrdite skozi odprtino in ga recimo obesite okrog zapestja.
 Secunorm 175    Secunorm 175    Secunorm 175    Secunorm 175        

 

Tehnične lastnosti


Visoka varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiZelo ergonomičen4x uporabno reziloPodaljšana dolžina rezila (13 mm)Globina rezanja 10 mmZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 2 plasti Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Samolepilni trak Povezovalni plastični trak Vreče za pakiranje blaga Plasti folija ali papirjaVrvice in kabli


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 45
Dolžina: 39 mm
Širina: 18,4 mm
Debelina: 0,3 mm
   

Dodatki


Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode