(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secunorm 380
Martor Secunorm 380
Naš svetovni prvenec. Za posebne zahteve.

Dimenzija (D x Š x V):
170,5 x 20 x 34 mm
Teža: 76,1 g
Globina rezanja: 73 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
Varnostni nož z dolgim rezilom? To sta si bila nasprotujoča pojma zelo dolgo časa. Do zdaj. Secunorm 380 je prvi varnostni nož na svetu, ki ponuja avtomatski umik rezila IN skoraj 8 cm dolgo rezilo. Če iščete manj nevarno alternativo običajnim nožem z dolgim rezilom, je vaš odgovor tukaj. Nož je še dodatno varnostno opremljen s transportnim zaklepom, ki preprečuje kakršnekoli nezaželjene aktivnosti rezila.
Secunorm 380   Secunorm 380   Secunorm 380   Secunorm 380   Secunorm 380   Secunorm 380
Avtomatski umik rezila – visok nivo varnosti

Avtomatski umik rezila pri modelu SECUNORM 380 zagotavlja visok nivo varnosti pred vrezninami. Takoj ko pričnete z rezanjem, umaknite prst iz drsnika rezila in rezilo se bo pospravilo nazaj v ročico nemudoma po izgubi stika z rezanim materialom.

 

Dolgo rezilo

Z rezilom daljšim kot 7,5 cm je beseda »dolg« skoraj zaničevalna. Ta rezalec se lahko uporablja za varno rezanje 4 slojnega kartona, odpiranje vreč, razdvojevanje papirnih površin, rezanje celih rol, oblikovanje gradbene pene,….. in seznam se nadaljuje.

 

Menjava rezila brez orodja

Da zamenjate rezilo, enostavno sledite puščici. S pritiskom na majhen gumb za zamenjavo rezila se sprosti zadnji del rezalca, ki vam omogoča da odprete nosilec rezila in ga zamenjate.

 

Ergonomsko držalo

Drži brez razglabljanja, da je z bolj ergonomsko obliko držala, lažje rezati. SECUNORM 380 so s svojo zaobljeno obliko, skrbno izbrano pozicijo mehkega držala in narebričenim drsnikom noža, ergonomske sanje.

 

Posebej robusten

Jedro tega noža je posebej robustna in proti obrabi odporna vodila rezila. Telo rezalca je proizvedeno iz visoko kakovostne plastike, ki zadovoljuje visoka pričakovanja.

 

Za levičarje in desničarje

Levičarji in desničarji so šarmirani nad novim SECUNORM 380. Glede na vaše želje in potrebe lahko obrnete rezilo za 180°. Luknja na koncu rezila je tudi zelo uporabna, če bi kadarkoli želeli pritrditi svoj SECUNORM 380.

 Secumax Combi    Secunorm 175    Secunorm 175            

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiErgonomičen4x uporabno reziloGlobina rezanja 3mmRezalec samolepilnega trakuZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folijaPovezovalni plastični trakSamolepilni trak Vrvice in kabli Vreče za pakiranje blaga Plasti folije ali papirja TekstilFilc Usnje Varnostni pas


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 79
Dolžina: 109,5 mm
Širina: 17,9 mm
Debelina: 0,5 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode