(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secunorm Mizar
Martor Secunorm Mizar
Večji vzvod, boljša izvedba.

Dimenzija (D x Š x V):
139 x 15,6 x 50,5 mm
Teža: 59 g
Globina rezanja: 15 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
Tanka linija SECUNORM MIZARja je vaš vstop v naš svet kvalitetnih nožev na stisk. Namesto drsnika, je vzvod zadolžen za sprožitev rezila. Stisni in reži. Po zaslugi relativno velike globine rezanja lahko ta rezalec uporabljate za vse standardne oblike rezanja. Efektiven. Vitke oblike, brez izstopajočega oblikovanja simultano omogoča različne stile rezanja.
   

 

Secunorm Mizar   Secunorm Mizar   Secunorm Mizart   Secunorm Mizar   Secunorm Mizar   Secunorm Mizar
Avtomatski umik rezila – visok nivo varnosti

SECUNORM MIZAR je opremljen z avtomatskim umikom rezila: v trenutku ko spustite vzvod, se rezilo skrije v ročaj – in tam tudi ostane. To omogoča visok nivo varnosti pred vrezninami.

 

Ergonomsko oblikovan

Desničar? Levičar? Popolnoma nobene razlike ni, ko gre za SECUNORM MIZAR. Njegovo ergonomsko oblikovano in z možnostjo zaklepa »na stisk« držalo se udobno prilega vsem rokam. Rezanje postane super enostavno ne glede na število rezov, ki jih boste naredili dnevno.

 

Plastika z vsebino

Z vsebino steklenih vlaken, če smo natančni. Ta vlakna naredijo SECUNORM MIZAR super močan in super stabilen. Vzdržljivost tega noža je neverjetna.

 

Enostavna menjava rezila

Za menjavo rezila ne potrebujete orodja. Dve roki lahko opravita delo. Premaknite 3 v 1 aktivator na pozicijo »menjava rezila«. Zanihajte vzvod navzven, odprite pokrov na rezilu, zamenjajte rezilo. Zaprite pokrov, vzvod zanihajte nazaj v ročaj in nadaljujte z rezanjem.

 

Večnamenska funkcija za zaklep

3 v 1 aktivator v SECUNORM MIZAR je edinstven. Premaknite ga za odklep in zaklep rezila. In ko je potrebno, ga premaknite v pozicijo 3, da varno zamenjate ali obrnete rezilo.

 

Dvostransko rezilo

Preden zamenjate kvalitetno rezilo, imate možnost, da ga enkrat obrnete. Uporabnost rezila je podvojena in dodatno delo je nepotrebno z enostavnim obratom rezila bo nož spet rezal kot nov.

 Secunorm Mizar    Secunorm Mizar    Secunorm Mizar    Secunorm Mizar        

 

Tehnične lastnosti


Visoka varnost Zamenjava rezila brez orodja Odporen proti obrabi Zelo ergonomičen Varnostni zaklep rezila 2x uporabno rezilo Podaljšana dolžina rezila (22 mm) Globina rezanja 15 mm Za levičarje in desničarje Odprtina za vrvico za obešanje Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 3 plasti Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Povezovalni plastični trak Samolepilni trak Vreče za pakiranje blaga Plasti folija ali papirja Vrvice in kabli Tekstil


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Trapezoidno rezilo št. 5232

globok robnik, zaobljena konica rezila

dolžina:     53 mm

širina:       19 mm

debelina:   0,63 mm

   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode