(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secunorm Profi Light
Martor Secunorm Profi Light
Specifično lahek težkokategornik. Zaokrožena konica trapezoidnega rezila.

Dimenzija (D x Š x V):
140 x 15,3 x 30 mm
Teža: 43,3 g
Globina rezanja: 14 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
SECUNORM PROFI LIGHT je naslednik modela PROFI. Zaradi plastičnega ohišja je za kar nekaj gramov lažji od ostalih. Kar se tiče rezalne zmožnosti je pa težkokategornik. Ta rezalec lahko uporabljate skoraj za vse namene. Relativno dolgo rezilo omogoča uporabo za vse običajne materiale, za praktično neomejeno število rezov. Za posebne potrebe pa je v ročaj mogoče namestiti veliko število različnih rezil.
   

 

Secunorm 172   Profi Light   Profi Light   Profi Light   Profi Light   Profi Light
Avtomatski umik rezila – visok nivo varnosti
Avtomatski umik rezila pri modelu SECUNORM PROFI LIGHT zagotavlja visok nivo varnosti pred urezninami. V hipu, ko začnete z rezanjem, umaknite prst z drsnika rezila in rezilo se bo pospravilo nazaj v ročico nemudoma potem, ko izgubi stik z rezanim materialom.
 

Brez obrabe

SECUNORM PROFI LIGHT je narejen iz posebej proti praskam in obrabi odporni plastiki. Stabilnost in vzdržljivost sta rezultat premišljenega dizajna. Nagrajenega dizajna pravzaprav.

 

S pritiskom na gumb

Menjava rezila je enostavna. Pritisnite gumb in izvlecite plastični vložek iz ohišja rezila. Zamenjajte rezilo in delo je opravljeno.

 

Dvostranski drsnik rezila

Z desno roko? Z levo roko? Ni potrebe po tem vprašanju! SECUNORM PROFI LIGHT je opremljen z drsnikom rezila, ki je dostopen z obeh strani. Izberite jo sami!

 

Ergonomično lahek

SECUNORM PROFI LIGHT je ergonomično oblikovan kot vsi drugi člani PROFI družine. Je pa najlažji član. S svojimi 43 grami teže in ergonomično lahkotnostjo bo velika frekvenca rezanja enostavna.

 

Dvostransko rezilo

Preden je potrebno zamenjati visokokakovostno rezilo ga lahko obrnete. Uporaba rezila je tako podvojena in skrbi nepotrebne: z enostavnim obratom rezila, bo vaš SECUNORM PROFI LIGHT ponovno rezal kot nov.

 Secunorm profi Light    Secunorm profi Light    Secunorm profi Light    Secunorm profi Light        

 

Tehnične lastnosti


Visoka varnost Zamenjava rezila brez orodja Odporen proti obrabi Zelo ergonomičen 2x uporabno rezilo Podaljšana dolžina rezila (17 mm) Globina rezanja 16 mm Za levičarje in desničarje Odprtina za vrvico za obešanje Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 2 plasti Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Povezovalni plastični trak Samolepilni trak Vreče za pakiranje blaga Plasti folija ali papirja Vrvice in kabli Tekstil


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Trapezoidno rezilo št. 5232

globok robnik, zaobljena konica rezila

dolžina:     53 mm

širina:       19 mm

debelina:   0,63 mm

   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode