(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secunorm Profi25 MDP
Martor Secunorm Profi25 MDP
Profesionalen z vsakega vidika. Zazna ga detektor kovin.

Dimenzija (D x Š x V):
143 x 17 x 31 mm
Teža: 84,5 g
Globina rezanja: 21 mm
Material: Aluminij
Naš SECUNORM PROFI25 MDP je opravičeno poimenovan PROFI saj se ta rezalec resnično obnaša profesionalno. V kakršnikoli situaciji, pri kateremkoli materialu. Številka 25 je v povezavi z impresivno dolžino rezila 25 mm s katerim lahko režete celo 3-plasten karton. In končno MDP kratica pomeni, da vse plastične delčke tega noža zazna detektor kovin.
Secumax Profi25 MDP   Secumax Profi25 MDP   Secumax Profi25 MDP   Secumax Profi25 MDP   Secumax Profi25 MDP
Avtomatski umik rezila – visok nivo varnosti

Avtomatski umik rezila pri modelu Secumax Profi25 MDP zagotavlja visok nivo varnosti pred vrezninami. Takoj ko pričnete z rezanjem, umaknite prst iz drsnika rezila in rezilo se bo pospravilo nazaj v ročico nemudoma po izgubi stika z rezanim materialom.

 

Zazna ga detektor kovin

Delovno orodje – ali njegovi deli – se lahko med delom izgubijo. Ampak samo za kratek čas. Plastika, ki jo zazna detektor kovin zagotavlja, da boste ta delček hitro spet našli.

 

Brez barve

Se bi radi izognili tveganj, kjerkoli je to mogoče? To je razumljivo. Ročaj, ki ni barvno obdelan dodatno minimizira tveganje za oporečnost proizvodnega procesa.

 

Robustno držalo

Plastični vložek SECUNORM PROFI25 MDPja, je v držalu narejenem iz aluminija. Z njegovim robustnim oblikovanjem je ustvarjen za veliko frekvenco rezanja in dolgo življenjsko dobo.

 

Dvostrano rezilo

Preden zamenjate kvalitetno rezilo, imate možnost, da ga enkrat obrnete. Uporabnost rezila je podvojena in dodatno delo je ne potrebno z enostavnim obratom rezila bo nož spet rezal kot nov.

 

 

 

 Secumax Combi    Secunorm 175    Secunorm 175            

 

Tehnične lastnosti


Maksimalna varnostZamenjava rezila brez orodjaOdporen proti obrabiErgonomičen4x uporabno reziloGlobina rezanja 3mmRezalec samolepilnega trakuZa levičarje in desničarjeOdprtina za vrvico za obešanjeMožnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folijaPovezovalni plastični trakSamolepilni trak Vrvice in kabli Vreče za pakiranje blaga Plasti folije ali papirja TekstilFilc Usnje Varnostni pas


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo

trapezoidno rezilo – dolgi robovi

Dolžina: 60 mm
Širina: 19 mm
Debelina: 0,63 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode