(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secupro 625
Martor Secupro 625
Dolg vzvod. Dolgo rezilo. Dolgo trajajoč užitek.

Dimenzija (D x Š x V):
154 x 22 x 67 mm
Teža: 151 g
Globina rezanja: 21 mm
Material: Aluminij
Novi SECUPRO 625 se zavihti na sam vrh našega seznama rezalcev s pritiskom ročaja za aktivacijo rezila. Njegova ambicija je zelo jasna: najvišja kvaliteta. Ker ponuja vse, kar profesionalni uporabniki potrebujejo: aluminijast ročaj, enostaven in precizen vzvod za aktivacijo rezila, veliko globina rezanja skupaj z visoko varnostjo po zaslugi polno avtomatskega umika rezila ter udobno menjavo rezila. Strnemo lahko, da boste zelo dobro vedeli, da imate v rokah vrhunsko orodje za rezanje.

 

Secupro 625   Secupro 625   Secupro 625   Secupro 625   Secupro 625   Secupro 625

Polno avtomatski umik rezila – zelo visok nivo varnosti

Polno avtomatski umik rezila pri modelu SECUPRO 625 zagotavlja zelo visok nivo varnosti pred vrezninami. Rezilo se pospravi nazaj v ročico nemudoma po tem ko izgubi stik z rezanim materialom. Tudi, če še zmeraj pritiskate na vzvod za aktivacijo rezila.

 

Izvrstna ergonomija

Redko je proizvedeno orodje za rezanje, ki tako dobro paše v roke profesionalca kot SECUPRO 625. Dolg in fin vzvod za aktivacijo rezila, zaobljena oblika držala in mehko držalo na hrbtni strani rezila – več kot vreden je preizkušnje!

 

Robusten in uravnotežen

Lahko vidite in občutite, da je ročica narejena iz visoko kvalitetnega aluminija. Robustna izdelava gre z roko v roki z optimalno porazdelitvijo teže. Posledično ni nobene bojazni šibkosti za rezalec ali za uporabnika, niti ko režete z veliko silo.

 

Velika globina rezanja

Možnost velike globine rezanja je idealna za rezanje 3 slojnih kartonskih škatel, gume, materiala na kolutih in mnogih drugih aplikacij. Rezilo je mogoče zamenjati v nekaj korakih - s pritiskom na gumb za zamenjavo rezila in pritiskom na vzvod za aktivacijo rezila je rezilo enostavno izvleči.

 

Ze veliko načinov rezanja

Cel paket uporabnosti SECUPRO 625 je precej unikaten – tako kot vse posamične lastnosti. Celo žaganje z rezilom je varno – po zaslugi varnostnega umika rezila. Enostavno se poveča število možnih aplikacij z uporabno enega od opcijskih rezil.

 

Varen vzdolž ročice

Med tem ko se zanašate na umik rezila na sprednji strani ročice je vstavljena še ena varnostna lastnost za več zaščite. Lahko zaklenete vzvod za aktivacijo rezila in tako preprečite, da bi se rezilo aktiviralo nehote.

 Secupro 625    Secupro 625    Secupro 625            

 

Tehnične lastnosti


Zelo visoka varnost Zamenjava rezila brez orodja Zelo odporen proti obrabi Zelo ergonomičen Varnostni zaklep rezila 2x uporabno rezilo Podaljšana dolžina rezila (25 mm) Globina rezanja 21 mm Mehak na dotik Odprtina za vrvico za obešanje Za levičarje in desničarje Robustna izdelava Protizdrsni ročaj Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 3 plasti Povezovalni plastični trak Vreče za pakiranje blaga Razrez materialov navitih na tulcu Guma Usnje PVC Preproge Tekstil Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Filc Samolepilni trak


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 60099
Dolžina: 55,5 mm
Širina: 19 mm
Debelina: 0,63 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode