(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secupro Maxisafe
Martor Secupro Maxisafe
Maksimalno udoben. Sprožilec rezila na 3 straneh. Zaokrožena konica trapezoidnega rezila.

Dimenzija (D x Š x V):
148 x 18 x 42 mm
Teža: 65,4 g
Globina rezanja: 16 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
Ste pogosto zadovoljni samo z maksimumom? To vas poveže z rezalcem SECUPRO MAXISAFE, varnostni rezalec s polnoavtomatskim umikom rezila. Zahvaljujoč velikemu podaljšku rezila lahko režete tudi 3 slojne kartonske škatle - odvisno od pritrjenega rezila, pa tudi vse ostale materiale kot so preproge ali velike role na primer. Nudi vam maksimalno udobje, če ste levičar ali desničar.

 

Secupro Maxisafe   Secupro Maxisafe   Secupro Maxisafe   Secupro Maxisafe   Secupro Maxisafe   Secupro Maxisafe

Polno avtomatski umik rezila – zelo visok nivo varnosti

Polno avtomatski umik rezila pri modelu SECUPRO MAXISAFE zagotavlja zelo visok nivo varnosti pred vrezninami. Rezilo se pospravi nazaj v ročico nemudoma po tem, ko izgubi stik z rezanim materialom. Tudi, če še zmeraj pritiskate na vzvod za aktivacijo rezila.

 

3-stranski drsnik rezila

Z desno roko? Z levo roko? Od zgoraj? NE glede na to kako želite aktivirati rezilo, SECUPRO MAXISAFE je popolnoma fleksibilen. Njegov 3-stranski drsnik vam omogoča udobno, spremenljivo uporabo.

 

Ob pritisku na gumb

Vaši dve roki sta dovolj za zamenjavo rezila. In ta navodila: pritisnite gumb za zamenjavo rezila, in odprite ročico. Potisnite nosilec rezila naprej in rezilo lahko zamenjate. Tako enostavno je.

 

Kovinski branik

SECUPRO MAXISAFE se ne boji malo trenja. Kovinski branik pred obrabo, ki je najden na spodnji strani glave rezalca preprečuje kakršnekoli poškodbe ali obrabo med tem, ko si vi režete svojo pot čez dan.

 

Dvostransko rezilo

Preden je potrebno zamenjati visokokakovostno rezilo ga lahko obrnete. Uporaba rezila je tako podvojena in skrbi nepotrebne: z enostavnim obratom rezila bo vaš SECUPRO MAXISAFE ponovno rezal kot nov.

 

Majhna odprtina za vrvico za obešanje

Vsi neradi založimo svoje orodje. Še posebej orodje kot je SECUPRO MAXISAFE. Temu služi odprtina za vrvico za obešanje: za varen prenos ali varna pritrditev rezalca.

 Secupro Maxisafe    Secupro Maxisafe                

 

Tehnične lastnosti


Zelo visoka varnost Zamenjava rezila brez orodja Zelo odporen proti obrabi Zelo ergonomičen 2x uporabno rezilo Podaljšana dolžina rezila (17 mm) Globina rezanja 16 mm Odprtina za vrvico za obešanje Za levičarje in desničarje Zaokrožena konica trapezoidnega rezila Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 3 plasti Povezovalni plastični trak Samolepilni trak Plasti folije ali papirja Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Vrvice in kabli Filc Flis Vreče za pakiranje blaga Tekstil


Nameščeno rezilo  

  Industrijsko rezilo št. 99
Dolžina: 60 mm
Širina: 19 mm
Debelina: 0,63 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode