(01) 257 60 41
(01) 257 60 40
Konec menija
Martor Secupro Merak
Martor Secupro Merak
Varnost, udobje? Vse pod kontrolo, na zaklep!

Dimenzija (D x Š x V):
128 x 18 x 50 mm
Teža: 59,0 g
Globina rezanja: 9 mm
Material: S steklenimi vlakni ojačana plastika
SECUPRO MERAK je praktičen rezalec z možnostjo zaklepa in polno avtomatskim umikom rezila. Pri majhnem bratu SECUPRO MARTEG-a smo razmišljali predvsem o enem dejavniku: vas. Lahek in uporabniku prijazen SECUPRO MERAK vam omogoča varno delo z majhno verjetnostjo ureza. Ponuja pa še veliko več: zahvaljujoč plitki globini rezanja je vaše blago zmeraj na varnem. Ne glede na to, kateri material režete.
Secupro Merak   Secupro Merak   Secupro Merak   Secupro Merak   Secupro Merak   Secupro Merak

Polno avtomatski umik rezila – zelo visok nivo varnosti

Polno avtomatski umik rezila pri modelu SECUPRO MERAK zagotavlja zelo visok nivo varnosti pred vrezninami. Rezilo se pospravi nazaj v ročico nemudoma po tem, ko izgubi stik z rezanim materialom. Tudi, če še zmeraj pritiskate na vzvod za aktivacijo rezila.

 

Ergonomsko oblikovan

Ali z levo ali z desno roko: SECUPRO MERAK boste uporabljali z veseljem in učinkovitostjo. Rezalec je oblikovan z ergonomičnostjo v mislih. Sila, ki je potrebna za pritisk na vzvod in aktivacijo rezila je primerno minimalna celo pri največji frekvenci rezanja.

 

4 krat uporabno rezilo

Zakaj več dobite z vašim rezilom? S 4 ostrimi robovi ga lahko obrnemo 4x. Zato! In zakaj? Življenjska doba rezila je početverjena in vi ostanete ostri dlje.

 

Varna zamenjava rezila

Rezilo lahko zamenjate brez kakršnega koli dodatnega orodja in brez demontaže SECUPRO MERAK-a. Nimate kaj izgubiti: integriran magnet onemogoča, da bi rezilo padlo ven.

 

Lahek in stabilen

Za SECUPRO MERAK je bila uporabljena plastika, ki je posebej odporna proti obrabi. Kljub temu je udobne teže. Roka s katero režete je odporna na utrujenost, rezalec pa na obrabo.

 

Pritisnite za varnost

Lahko tudi preprečite neželjeno aktivacijo rezila s pritiskom na moder gumb za zaklep rezila. Enostavno pritisnite, kjer je narisana ključavnica, da se zavarujete pred vrezom med tem, ko rezalca ne uporabljate.

 Secupro Merak    Secupro Merak    Secupro Merak            

 

Tehnične lastnosti


Zelo visoka varnost Varna zamenjava rezila (z magnetom) Zamenjava rezila brez orodja Odporen proti obrabi Zelo ergonomičen Varnostni zaklep rezila 4x uporabno rezilo Podaljšana dolžina rezila (12 mm) Globina rezanja 9 mm Za levičarje in desničarje Odprtina za vrvico za obešanje Možnost poslikave za promocijske namene


Materiali za katere je nož primeren


Karton do 2 plasti Povezovalni plastični trak Samolepilni trak Plasti folija ali papirja Ovijalna, raztegljiva in skrčljiva folija Vrvice in kabli Vreče za pakiranje blaga Tekstil


Nameščeno rezilo  

Nameščeno rezilo Industrijsko rezilo št. 92
Dolžina: 26 mm
Širina: 18,5 mm
Debelina: 0,4 mm
   

Dodatki


Dodatek Dodatek


 

Tbilisijska ulica 57 b, Ljubljana, Slovenija, tel.: (01) 257 60 40, fax: (01) 257 60 41, e-mail: info@mipro.si

Copyright © StudioSignum d.o.o. Vse pravice pridržane. Tehnična izvedba: HardCode