1. SPLOŠNO

Mipro d.o.o. se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine. Zbrane osebne podatke bomo uporabljali izključno za opravljanje storitev, ki jih ponujamo. Mipro d.o.o. spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov spletne trgovine, zato bomo storili vse potrebno, da zaščitimo podatke pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami. Osebni podatki uporabnikov so eno izmed področij, kateremu Mipro d.o.o. posveča izredno skrb in pozornost, saj se zaveda občutljive narave tega področja.

2. UPORABA OSEBNIH PODATKOV

Mipro d.o.o. za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

Za pravilnost, popolnost in ažurnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, Trgovec ne odgovarja.

3. PIŠKOTKI IN IP NASLOVI

Mipro d.o.o. vsakemu uporabniku ob začetku vsakokratne uporabe spletne trgovine dodeli piškotek za identifikacijo, spremljanje povpraševalne košarice in zagotavljanje sledljivosti (t.i. “cookie”), ki se v pomnilniku strežnika shranjuje le za čas trajanja obiska spletne trgovine in se izbriše po končani lokalni seji brskalnika. Spletna trgovina Mipro d.o.o. lahko na osebni računalnik uporabnika shrani tudi nekatere trajne piškotke Google Analytics ki služijo analizi obiskov spletnega mesta. Mipro d.o.o. lahko te podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Za potrebe zagotavljanja spletne varnosti Mipro d.o.o. zbira tudi IP naslove, iz katerih uporabniki dostopajo do spletne trgovine.

Več o piškotkih lahko preberite tukaj.

4. IZJAVA O VAROVANJU ZAUPNOSTI OSEBNIH PODATKOV IN ZASEBNOSTI UPORABNIKOV

Mipro d.o.o. je v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, zavezana k varovanju osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine. Trgovec ne bo pod nobenim pogojem brez izrecnega dovoljenja uporabnika posredoval osebnih oz. drugih podatkov uporabnika tretji osebi oz. ne bo omogočil tretji osebi, da vpogleda v osebne oz. druge podatke uporabnika, razen če bi to od njega zahtevale državne oblasti, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov Trgovca.

Vsi osebni in drugi podatki, ki jih bo uporabnik posredoval ob oddaji povpraševanja v spletno trgovino, vključno z vsebino naročil, bodo varovani v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Trgovec teh podatkov ne bo uporabil v namen, ki bi kakorkoli škodoval uporabniku ali drugi vpleteni osebi. Trgovec podatkov uporabnikov ne bo uporabil za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen za pošiljanje tistih promocijskih obvestil, na katere se bo uporabnik naročil oz. s katerimi bo soglašal. Trgovec lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz. Zaupnost osebnih in drugih podatkov uporabnikov ne bo kršena v nobeni obliki.

Preko elektronske pošte ali kontaktne številke bo Trgovec stopil v stik z uporabnikom, če bo to potrebno za izvedbo nakupa oz. obdelavo obrazca za povpraševanje.

5. IZVAJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Vse pri Trgovcu redno ali honorarno zaposlene osebe, ki imajo dostop do osebnih in drugih podatkov uporabnikov, so seznanjene z dolžnostjo varovanja osebnih in drugih podatkov in so dolžne upoštevati ta določila o varovanju zaupnosti osebnih podatkov in zasebnosti uporabnikov spletne trgovine. Dolžnost varovanja osebnih in drugih podatkov velja časovno neomejeno, tudi po prenehanju razmerja s Trgovcem.

6. DODATNA POJASNILA

Če imate vprašanja, težave ali pripombe glede te politike zasebnosti, nam to lahko sporočite na elektronski naslov: info@mipro.si

Imate vprašanja?

Pošljite povpraševanje
ali nas pokličite na (01) 257 60 40

Imate vprašanja?

Naš delovni čas

Ponedeljek-četrtek: 7:30-15:30
Petek: 7:30-14:30

Skladišče
Lesnina skladiščenje za Mipro
Tržaška 135
01 257 60 39
Uprava in servis
Mipro d.o.o.
Tbilisijska 57b
01 257 60 40